Antena 3 CNN Actualitate Bilanţul Poliţiei Române pe anul 2009: Infracţiunile comise cu violenţă, în creştere

Bilanţul Poliţiei Române pe anul 2009: Infracţiunile comise cu violenţă, în creştere

Bilanţul Poliţiei Române pe anul 2009: Infracţiunile comise cu violenţă, în creştere
26 Ian 2010   •   19:17


Poliţiştii au primit asigurări de la ministrul de interne Vasile Blaga şi premierul Emil Boc că în perioada următoare îşi vor primi drepturile băneşti restante din anii trecuţi. Promisiunea a fost facută la şedinţa de bilanţ pe 2009. Datele arată că anul trecut infracţiunile comise cu violenţă au fost în creştere.

În cadrul şedinţei, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, i-a felicitat pe poliţişti pentru acţiunile desfăşurate în colaborare cu DIICOT şi le-a mulţumit pentru că şi-au făcut datoria în timpul campaniei electorale. Totodată, el le-a atras atenţia că Poliţia şi Jandarmeria nu trebuie să-şi calce teritoriile una alteia.

"Poliţia să asigure siguranţa publică, iar Jandarmeria să o restabilească. Am încredere că vom rezolva această problemă în 2010", a declarat Blaga, citat de Mediafax.

În privinţa criminalităţii, Vasile Blaga susţine că una dintre priorităţi trebuie să fie recuperarea prejudiciilor create statului.

Ministrul de Interne a mai precizat că, până la finalul acestei luni, Poliţia Română va primi o mie de maşini şi că, în cursul acestei luni, va reuşi să returneze primele de vacanţă restante pentru structurile MAI.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: vasile blaga bilant Politie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close