Antena 3 CNN Actualitate Bonele acuzate că şi-au lovit copiii pe care-i îngrijeau susţin că li s-a înscenat totul

Bonele acuzate că şi-au lovit copiii pe care-i îngrijeau susţin că li s-a înscenat totul

Bonele acuzate că şi-au lovit copiii pe care-i îngrijeau susţin că li s-a înscenat totul
31 Iul 2009   •   19:28

Bonele acuzate că au lovit copiii pe care îi aveau în grijă susţin că sunt victimele unei înscenări puse la cale de părinţii micuţilor. Vineri, a doua bonă incriminată a venit la audieri. Ea le-a explicat poliţiştilor că nu a lovit fetiţa şi că este victima unei înscenări, aşa cum a susţinut şi prietena ei, celaltă bonă acuzată că lovea copiii pe care îi avea în grijă.

?Singura problemă este că doamna a premeditat chestia asta... adică? Camera e luată de la cumnata dumneaiei care a făcut reclamaţie ieri împotriva celeilate bone?, a declarat Ecaterina Spirea, bona acuzată.

Bona le-a explicat poliţiştilor că nu a lovit fetiţa pe care o avea în grijă, însă, după audieri, a refuzat să mai facă declaraţii presei.

?Îi dădeam să mănânce copilului şi ii dau cu palma peste faţă că copilul mai avea carniţă într-o parte. I-am dat să înghită carniţă. eu n-am putut să explic fetei că mi-a dat o palma, m-au batut în casa lor dom'le?, spune bona.

?Presa minte ca să-şi facă rating sau să-şi vândă ziarele?, a mai spus bona.

Scandalul bonelor a izbucnit la începutul săptămânii când o mămică din Bucuresti a reclamat la poliţie că cei doi copii ai săi au fost loviţi de femeia angajată să aibă grijă de ei. Ecaterina Sprie urmează să fie audiată de poliţişti săptămâna viitoare.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close