x close

Box - Ion Ionuţ, compion mondial WBC Intercontinental

20 Dec 2008   •   13:33
Box - Ion Ionuţ, compion mondial WBC Intercontinental

Boxerul român Ion Ionuţ, cunoscut cu numele de ring Jo Jo Dan, a cucerit titlul WBC Intercontinental la categoria super-uşoară, după ce l-a învins vineri seară, prin KO, pe pugilistul mexican Miguel Casillas, în gala "Invincibilii 3", desfăşurată la Ploieşti.
Jo Jo Dan a reuşit să îşi adjudece titlul WBC Intercontinental după ce l-a făcut KO în runda a 11-a pe adversarul său. Pugilistul român a avut meciul la discreţie, iar în repriza a 7-a şi-a trimis pentru prima dată adversarul la podea.
Jo Jo Dan (26 de ani) este născut în Giurgiu şi are rezidenţă în Montreal. Are gardă inversă, este antrenat de Pierre Bouchard şi intră în ring pe acordurile melodiei "Frate pentru frate", interpretată de formaţia Codul Penal. Cea mai importantă victorie a românului este cea obţinută în luna aprilie, la Bucureşti, acolo unde l-a învins pe Raul Balbi prin KO, în repriza a treia, şi şi-a păstrat centura NABF. Jo Jo Dan are acum în palmares 23 de victorii la profesionişti şi nicio înfrângere, scrie Newsin.
Într-un al meci disputat în cadrul galei de la Ploieşti, la categoria super-pană, boxerul Viorel Simion l-a învins pe ungurul Zolt Nagy şi şi-a păstrat astfel titlul mediteranean WBS.
În gala de la Ploieşti a mai boxat Bogdan Dinu, categoria grea, care l-a învins prin KO pe James Oscar Pratt Jr (SUA). La aceeaşi categorie, Lucian Bot l-a făcut KO pe ungurul Viktor Szalai.
Un alt român, Sorin Tănăsie, categoria pană, s-a impus în faţa spaniolului Juan Garcia Martin.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

campion mondial box
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati