Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Trei liceeni au ajuns de la balul bobocilor la spital, după ce au consumat droguri legale

Braşov. Trei liceeni au ajuns de la balul bobocilor la spital, după ce au consumat droguri legale

Braşov. Trei liceeni au ajuns de la balul bobocilor la spital, după ce au consumat droguri legale
Sursa foto: Foto: Video News
06 Noi 2010   •   20:38

S-au dus de mult vremurile în care Balurile Bobocilor erau nişte petreceri nevinovate. Acum, minorii au la dispoziţie băuturi tari, dar mai ales droguri puternice. Trei băieţi din Braşov au ajuns în comă, la spital, după un Bal al Bobocilor organizat într-o discotecă doi în unu. Sală de dans plus magazin de droguri legale.

Deşi medicii nu au fost de acord cu asta, doi băieţi au fost externaţi din spital, pe bază de semnătură, iar cel de-al treilea rămâne în continuare internat. Cei trei au fiecare câte 15 ani şi au ajuns la spital aseară, direct de la Balul Bobocilor.

Petrecerea s-a dat într-unul din cele mai mari cluburi ale Braşovului, al cărui patron este tatăl unui copil din acelaşi liceu cu cei trei băieţi. Erau şi profesori de faţă, dar nimeni nu i-a împiedicat pe cei trei, deşi sunt minori, să cumpere alcool de la bar şi droguri de la un magazin de droguri legale, aflat chiar la intrarea în club.

Reprezentanţii clubului se spală pe mâini de orice vină. Spun că tinerii şi-au făcut de cap în afara clublului.

 


×
Subiecte în articol: balul bobocilor etnobotanice minori liceu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close