Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Doi tineri au murit, după ce au căzut în râul Dâmboviţa (VIDEO)

Bucureşti. Doi tineri au murit, după ce au căzut în râul Dâmboviţa (VIDEO)

Bucureşti. Doi tineri au murit, după ce au căzut în râul Dâmboviţa (VIDEO)
Sursa foto: Dambovita
27 Dec 2009   •   13:58

Distracţie cu sfârşit tragic pentru doi tineri din Capitală. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a decedat după ce fusese transportat în stare gravă la spital, sâmbătă noapte, după ce au căzut în râul Dâmboviţa. Victimele au făcut stop cardio-respirator şi au fost scoase din apa îngheţată cu ajutorul scafandrilor.

Cei doi tineri, în vârstă de 16 şi 17 ani, au petrecut toată noaptea la Centrul Cultural Musulman. În drum spre casă, din teribilism, cei doi au încercat să testeze rezistenţa gheţii pe râul Dâmboviţa. În ajutorul acestora au sărit trei prieteni, dar nu au reuşit să-i scoată din apa îngheţată. În cele din urmă, victimele au fost aduse la mal cu ajutorul scafandrilor.

Înainte de a-i transporta pe tineri la spital, medicii de la SMURD au încercat minute întregi să-i resusciteze. Din păcate, pentru unul dintre ei a fost prea târziu. Potrivit medicilor, victima nu a putut rezista şocului hipotermic şi a făcut stop cardio-respirator.

Tânărul care a supravieţuit, a fost transportat la Spitalul Elias, unde medicii au încercat, fără succes, să-i salveze viaţa.



Antena 3

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close