Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Mai multe blocuri din zona pieţei Veteranilor au rămas fără curent

Bucureşti: Mai multe blocuri din zona pieţei Veteranilor au rămas fără curent

Bucureşti: Mai multe blocuri din zona pieţei Veteranilor au rămas fără curent
Sursa foto: electricitate
28 Ian 2009   •   18:57

O parte dintre locuitorii din zona Pieţei Veteranilor, din cartierul Militari, nu au energie electrică de miercuri dimineaţă de la ora 09.00. Informaţia ne-a parvenit prin intermediul unuia dintre cititorii Antena3.ro, potrivit căruia reprezentanţii Electrica nu au răspuns la apelurile telefonice repetate ale locuitorilor din zona menţionată.
Antena3.ro a contactat-o pe Cornelia Ion, purtătorul de cuvânt al companiei de furnizare a energiei electrice Enel Muntenia Sud, care a explicat că motivul întreruperii curentului în zona Pieţei Veteranilor a constat în două cabluri defecte.
"Azi dimineaţă (miercuri ? n.r.), în jurul orelor 8:40, în zona respectivă s-au defectat două cabluri, iar curentul a fost întrerupt. O parte dintre consumatorii care au fost afectaţi au fost realimentaţi ulterior, o altă parte au avut tensiune după orele 14, iar o mică parte au rămas nealimentaţi", explică Ion pentru Antena3.ro.
Tot ea adaugă pentru Antena3.ro că echipele Enel Muntenia Sud s-au deplasat la locul incidentului, pentru a remedia cele două cabluri defecte, iar în câteva ore zona va fi realimentată cu energie.
În ceea ce priveşte încercările locuitorilor de lângă Piaţa Veteranilor de a contacta compania de energie electrică prin serviciul "Deranjamente", Cornelia Ion spune pentru Antena3.ro că "în cel mai rău caz, apelanţii ar fi avut ton de ocupat, din cauza suprasolicitării liniei, dar în general ei sunt ghidaţi de către robotul telefonic, care le indică, în funcţie de zona în care se află, defecţiunile şi timpul de remediere a respectivei probleme tehnice".
Dacă aveţi astfel de probleme, cum este cea a întreruperii curentului electric, le puteţi semnala pe adresa [email protected]
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: militari
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close