Antena 3 Actualitate Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze

Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze

12 Sep 2009   •   19:48
Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze
Sursa foto: Bloc

Dacă sunteţi în căutare de locuinţă cu chirie, gândiţi-vă de două ori înainte să intraţi într-un apartament cu un necunoscut! O tânără de 24 de ani a fost violată de un bucureştean care se oferise să-i închirieze o casă. A ademenit-o în apartament şi câteva ore nu a mai lăsat-o să plece. Sub ameninţarea cuţitului, a violat-o crunt.

Fata, venită tocmai din Republica Moldova, a ajuns în Capitală pentru a urma cursurile unui master. Într-un ziar a publicat un anunţ în care şi-a trecut şi numărul de telefon. Căuta chirie. A sunat-o un bucureştean de 28 de ani. Au ajuns împreună pe Aleea Bicaz, la blocul cu numărul 1, într-o zonă liniştită din sectorul 3 al Capitalei. Asta a crezut şi tânara din Republica Moldova aflată în căutarea unei case.

Odată ajunsă în acest bloc nu ştia că va trece prin cel mai negru coşmar al vietii ei. A intrat cu bună credinţă într-un apartament. Aici tânărul care pozase pe drum în proprietarul ideal s-a transformat într-un adevărat monstru. El a violat-o pe fată, care nu a avut nici o şansă să scape, fiind permanent ameninţată cu cuţitul.

După câteva ore fata l-a convins că nu vrea să meargă la poliţie. Trebuie însă să se întânlească în câteva minute cu prietenul ei. Aşa că bărbatul i-a descuiat uşa. Fata a plecat pe alee, însă bărbatul a mai urmărit-o câteva minute. I-a luat cele două cartele telefonice şi a ameninţat-o.

Când s-a văzut scăpată de bărbat fata a mers la poliţie. Ofiţerii au efectuat o percheziţie în apartament şi l-au reţinut pe tânăr.

Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close