Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze

Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze

Bucureşti. Studentă violată de proprietarul apartamentului pe care urma să îl închirieze
Sursa foto: Bloc
12 Sep 2009   •   19:48

Dacă sunteţi în căutare de locuinţă cu chirie, gândiţi-vă de două ori înainte să intraţi într-un apartament cu un necunoscut! O tânără de 24 de ani a fost violată de un bucureştean care se oferise să-i închirieze o casă. A ademenit-o în apartament şi câteva ore nu a mai lăsat-o să plece. Sub ameninţarea cuţitului, a violat-o crunt.

Fata, venită tocmai din Republica Moldova, a ajuns în Capitală pentru a urma cursurile unui master. Într-un ziar a publicat un anunţ în care şi-a trecut şi numărul de telefon. Căuta chirie. A sunat-o un bucureştean de 28 de ani. Au ajuns împreună pe Aleea Bicaz, la blocul cu numărul 1, într-o zonă liniştită din sectorul 3 al Capitalei. Asta a crezut şi tânara din Republica Moldova aflată în căutarea unei case.

Odată ajunsă în acest bloc nu ştia că va trece prin cel mai negru coşmar al vietii ei. A intrat cu bună credinţă într-un apartament. Aici tânărul care pozase pe drum în proprietarul ideal s-a transformat într-un adevărat monstru. El a violat-o pe fată, care nu a avut nici o şansă să scape, fiind permanent ameninţată cu cuţitul.

După câteva ore fata l-a convins că nu vrea să meargă la poliţie. Trebuie însă să se întânlească în câteva minute cu prietenul ei. Aşa că bărbatul i-a descuiat uşa. Fata a plecat pe alee, însă bărbatul a mai urmărit-o câteva minute. I-a luat cele două cartele telefonice şi a ameninţat-o.

Când s-a văzut scăpată de bărbat fata a mers la poliţie. Ofiţerii au efectuat o percheziţie în apartament şi l-au reţinut pe tânăr.

Observator

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close