Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Un cerşetor deghizat în călugăr a fost prins în timp ce subtiliza icoane şi cruciuliţe

Bucureşti. Un cerşetor deghizat în călugăr a fost prins în timp ce subtiliza icoane şi cruciuliţe

 Bucureşti. Un cerşetor deghizat în călugăr a fost prins în timp ce subtiliza icoane şi cruciuliţe
Sursa foto: Foto: Videonews
27 Oct 2011   •   12:56

Când vine vorba de bani, credincioşii uită şi de Dumnezeu. Un aşa-zis călugăr a fost surprins de măicuţele de la Patriarhie în timp ce fura icoane şi cruciuliţe de pe o masă. L-au dat imediat pe mâna poliţiei. S-a dovedit însă că bărbatul nu avea nimic în comun cu duhovnicia.

Bărbatul era o cunoştinţă mai veche de-a poliţiştilor, deşi susţinea sus şi tare că este călugăr la o mânăstire din Neamţ. Pentru a fi sigur că nu dă de bănuit, el a aplicat o strategie "la modă" printre hoţi:

Măicuţele de la Patriarhie au fost însă agere şi au chemat poliţia.

La nici 5 minute, un alt bărbat a dat de bănuit poliţiştilor locali pentru că încerca să bage într-o pungă două icoane destul de mari. Prins asupra faptului, omul a luat-o la fugă printre maşini, crezând că astfel va scăpa de poliţişti. A fost însă ajuns din urmă şi dus la secţie.

Incidentul vine la nici două zile după ce asupra unui alt individ ce se dădea drept preot, poliţiştii au găsit un cuţit şi un pumnal.

 





×
Subiecte în articol: calugar lumânãri hot manastire Neamţ fura
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close