Antena 3 CNN Actualitate Buzău. Patru tineri, prinşi după ce au furat un magazin printr-o metodă specială

Buzău. Patru tineri, prinşi după ce au furat un magazin printr-o metodă specială

Buzău. Patru tineri, prinşi după ce au furat un magazin printr-o metodă specială
16 Noi 2008   •   20:19

Înlocuiau eticheta unui produs mai scump cu cea a unuia mai ieftin şi apoi achitau valoarea cea mai mică. Aceasta era metoda pe care o foloseau patru tineri din Buzău pentru a păgubi un complex comercial, anunţă Mediafax. În urma anchetei începute de poliţişti, s-a descoperit că tinerii au folosit aceeaşi metodă şi în supermarketuri din Brăila sau Bucureşti.
Tinerii au fost arestaţi de poliţişti după ce reprezentantul unui complex comercial din municipiul Buzău a sunat la 112 şi a anunţat că a prins un tânăr care a înlocuit eticheta unui produs mai scump cu eticheta unui produs mai ieftin, achitând doar valoarea mai mică.
În magazin a fost prins numai un tânăr de de 19 ani, din comuna Vultureni, judeţul Bacău. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acesta venise în municipiul Buzău împreună cu alte trei persoane, respectiv un tânăr de 24 de ani, din Gura Humorului şi două tinere de 22, respectiv 27 de ani, una din comuna Blejoi, iar cealaltă din Bucureşti.
În prezent, cei patru tineri sunt reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău vor continua cercetările în acest caz.
Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close