Antena 3 CNN Actualitate Cele mai inspirate cadouri pentru o petrecere de tip „baby shower”

Cele mai inspirate cadouri pentru o petrecere de tip „baby shower”

Dacă ai fost invitată la o petrecere restrânsă de tip „baby shower”, cu siguranță ești apropiată de viitoarea mamă și, implicit, bebelușul va face parte din viața ta. Până la urmă, în acest context pandemic, invitații la o reuniune sunt triați ca la carte, mai ales dacă nu fac parte din familie.

Cele mai inspirate cadouri pentru o petrecere de tip „baby shower”
Sursa foto: unsplash.com
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2020   •   18:05

Nu e nevoie de un glob de cristal pentru a-ți da seama către ce tip de daruri se vor orienta participanții, iar dacă prietena ta îți va spune a doua zi că a primit șase perechi de botoșei și zece body-uri, să nu te mire acest fapt.

În loc să alegi clasicele hăinuțe, mai ales că e posibil să nu nimerești o măsură potrivită sau gusturile vestimentare ale celor doi părinți, orientează-te către un cadou practic, un obiect sau un accesoriu de care viitorii părinți vor avea neapărat nevoie.

Iată câteva recomandări de care poți ține cont, mai ales dacă se apropie evenimentul:

Bijuterie

Indiferent de sexul bebelușului, alege un dar unic, cu valoare emoțională, rezistent, care nu se va degrada în timp. În plus, poți alege varianta mini și maxi, atât pentru copil, cât și pentru mamă. Alege dintre modele de bijuterii argint 925 lănțișoare, brățări, pandantive cu talismane sau inițiale. Important e ca acestea să fie simple, ușoare, cu cât mai puține „zorzoane”, pentru că există riscul ca în timp cel mic să le desprindă de pe suport și să le înghită. Dacă e vorba de o fetiță, poți alege cercei din argint cu fluturași sau floricele, pe cât de mici, pe atât de frumoase. Dacă tu vei avea convingerea că poți alege ceva unic, autentic și surprinzător, nu ai cum să dai greș.

Fără doar și poate, o astfel de opțiune reprezintă un cadou 100% inspirat și, mai ales, dăruit cu tot dragul.

Şedinţă foto

Dacă vrei să o impresionezi pe viitoarea mamă, atunci oferă-i o ședință foto pentru nou-născut. Există fotografi specializați în acest gen de fotografie, cu studiouri amenajate pentru acest tip de ședințe, de la obiecte de decor la recuzită specială. Această experiență poate fi experimentată încă dinainte ca cel mic să facă o lună sau poate implica două sesiuni, una înainte de naștere și alta după ce bebe este născut. Mai ales dacă viitorii părinți țin să imortalizeze cât mai multe momente frumoase, un astfel de dar va fi mai mult decât apreciat. Dacă bebelușul va apărea pe lume cel târziu la finalul lunii ianuarie, este posibil să găsești fotografi care mai au încă „neatinsă” recuzita de sărbători, cu reni, zăpadă, Moș Crăciun și brazi împodobiți.

Păturică impermeabilă

La fel ca scaunul de mașină, acest tip de dar este unul pe cât de practic și util, pe atât de eco friendly. Poate fi folosită cu succes peste masa de înfășat, astfel încât pielea celui mic să ia contact cu o suprafață prietenoasă, moale și călduță. În plus, părinții vor scuti și foarte mulți bani, căci nu vor mai fi nevoiți să cumpere pachete întregi de aleze de unică folosință.

Indiferent de alegere, important e ca tu să optezi pentru ceea ce ție ți-ar fi plăcut să primești atunci când ai devenit mamă sau ce ți-ar plăcea să ți se ofere atunci când vei experimenta acest rol minunat: cel de părinte.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close