Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: Descinderea ANAF la Antena 3 este o încercare vădită de suprimare a libertății presei

Călin Popescu Tăriceanu: Descinderea ANAF la Antena 3 este o încercare vădită de suprimare a libertății presei

Călin Popescu Tăriceanu: Descinderea ANAF la Antena 3 este o încercare vădită de suprimare a libertății presei
16 Feb 2016   •   11:04
Călin Popescu Tăriceanu consideră că descinderea ANAF la sediile Antena 3 este abuzivă, o încercare vădită de suprimare a libertății de exprimare a presei.

„Descinderea brutală și supranumerică organizată de ANAF, ieri, la sediul unei Antena 3, cu controlul abuziv al identității persoanelor aflate în sediu, de la care cred nu au lipsit decât folosirea gazelor lacrimogene, ajunge să fie expresia ultimă a derapajelor permanente care se întâmplă în România în ultima perioadă”, a apreciat Călin Popescu Tăriceanu.

Senatul apără Antena 3. Călin Popescu Tăriceanu: Îi cer premierului să dea explicații

„Ce s-a intâmplat ieri nu este o acțiune de recuperare a creanțelor, este o încercare vădită de suprimare a libertății de exprimare presei”, a adăugat președintele Senatului.

Antena 3 și Antena 1 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close