Antena 3 Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, la Ediţia Specială: Din păcate, acţiunile de acum ale justiţiei par să pună Parlamentul într-o poziţie de putere anexă

Călin Popescu Tăriceanu, la Ediţia Specială: Din păcate, acţiunile de acum ale justiţiei par să pună Parlamentul într-o poziţie de putere anexă

19 Feb 2015   •   22:20

Parlamentul este singura instituţie democratică din România, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, invitat în Ediţia Specială de joi seară, de la Antena 3, unde a vorbit despre cele mai recente "acţiuni ale justiţiei" care par să pună această instituţie pe o poziţie inferioară.

"Din păcate, acţiunile justiţiei par să pună Parlamentul într-o poziţie în care este un fel de putere anexă care este obligată să ratifice la foc automat toate hotărârile pe care procurorii le adoptă", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a vorbit, la Antena 3, şi despre "statul de drept", foarte des adus în discuţie în ultima perioadă.

"Eu am o întrebare. Dacă ceea ce se întâmplă astăzi este statul de drept, adică demersul curajos al justiţiei de a combate corupţia, de ce acest demers s-a intensificat atât de mult în ultimele două luni şi, în perioada în care preşedinte era Traian Băsescu, toate aceste lucruri au fost ţinute ca într-o oală cu capacul pe ea. Când e statul de drept?", a întrebat Călin Popescu Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close