Antena 3 CNN Actualitate Fumatul, greu de ucis în spitale. Filmare cu camera ascunsă - VIDEO

Fumatul, greu de ucis în spitale. Filmare cu camera ascunsă - VIDEO

Fumatul, greu de ucis în spitale. Filmare cu camera ascunsă - VIDEO
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Feb 2016   •   21:45

Fumatul, un viciu greu de ucis chiar şi în spitale. Ştirile TVR au filmat cu camera ascunsă angajaţi care dau indicaţii despre locurile unde poţi sta în voie la o ţigară. În timp ce fumătorii lasă urme peste tot, managerii ridică din umeri: nu reuşesc în niciun fel să îi oprească, potrivit TVR1.

La Spitalul Universitar e floare la ureche să fumezi. Trebuie doar să găseşti un loc mai ferit.
Locul arătat e plin de chiştoace. Chiar şi cadrele medicale ies aici la o ţigară.

"Să nu te prindă pompierii", e avertismentul medicilor.

De frica pompierilor, dar şi în perspectiva noii legi anti-fumat, conducerea spitalului a început o campanie împotriva acestui viciu. Chiar simbolul spitalului a fost schimbat pe reţelele de socializare.

Fumatul este interzis în spitale şi policlinici. Inclusiv în curte. Nimeni nu ţine cont de acest lucru la spitalul Elias, deşi există chiar la intrare un afiş mare care anunţă interdicţia.

La aproape toate spitalele din Bucureşti se fumează în curte. Am vrut să aflăm şi opinia Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, dar după ora 16.00 nimeni nu a mai vrut să răspundă solicitării.

Din 16 martie, România va avea cea mai aspră lege anti-fumat din Uniunea Europeană. Ţigările, inclusiv cele electronice, vor fi interzise în toate instituţiile publice, inclusiv în cluburi şi restaurante.



×
Subiecte în articol: fumat spitale
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close