Antena 3 CNN Actualitate Campanie murdară: Material denigrator la adresa lui Geoană, difuzat la Radio Actualităţi. Se pregătesc autocarele?

Campanie murdară: Material denigrator la adresa lui Geoană, difuzat la Radio Actualităţi. Se pregătesc autocarele?

Campanie murdară: Material denigrator la adresa lui Geoană, difuzat la Radio Actualităţi. Se pregătesc autocarele?
06 Dec 2009   •   14:21

Campania electorală a ajuns se pare în faza sabotajului în direct. Acest lucru s-a întâmplat în această dimineaţă la Radio România Actualităţi, unde a fost difuzat un material denigrator la adresa candidatului Mircea Geoană, material care a intrat pe post aproximativ 50 de secunde.

Potrivit site-ului Inpolitics.ro, materialul, un fel de manea electorală, conţinea unele afirmaţii jignitoare formulate de Traian Băsescu şi se încheia cu un apel adresat de Ion Iliescu către alegători, îndemnându-i să voteze cu Mircea Geoană.

Potrivit lui Bogdan Tiberiu Iacob de la Inpolitics.ro, surse din Radio ar fi spus că prin acest material s-a urmărit "în mod categoric, compromiterea lui Mircea Geoană prin victimizarea abilă a lui Traian Băsescu."

Materialul a fost "scăpat" în emisiunea "Iarba verde de acasă", moderată de Gheorghe Verman. Urmează ca astăzi o anchetă internă în Radio să stabilească vinovaţii.

Şefii de post, convocaţi de Blaga: Miza liber pentru autocare

Cum din ziua votului nu putea lipsi incidentele cu autocarele electorale, apropierea închiderii urnelor aduce măsuri disperate.

Astfel, potrivit unor surse credibile, fostul ministru de interne PDL, Vasile Blaga, ar fi dat ordin în judeţele în care PDL stă mai prost la exit-poll-uri să fie convocaţi toţi şefii de post la ora 16:00. Adevărata miză a acestei convocări de urgenţă pare a fi lăsarea căii libere pentru autocarele electorale ce vor putea circula nestingherite de nimeni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close