Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu 21 de mașini, pe DN15, în Mureș

Carambol cu 21 de mașini, pe DN15, în Mureș

Un carambol cu 21 mașini implicate a avut loc pe DN 15, în județul Mureș, anunță centrul Infotrafic al Poliției Române. Inițial instituția a anunțat 12 mașini implicate.

Carambol cu 21 de mașini, pe DN15, în Mureș
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Noi 2021   •   08:27

Antena 3 a prezentat primele imagini de la carambolul produs în această dimineață în județul Mureș, pe Drumul Național 15, între Târgu Mureș și Turda.

Peste 20 de mașini au fost implicate în acest accident în lanț, produs cel mai probabil din cauza poleiului de pe carosabil și a ceții dense. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Doar o persoană a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital. Traficul este blocat, în acest moment, pe ambele sensuri de mers.

Carambolul a avut loc pe DN 15 (E60)Târgu Mureș-Luduș, pe podul din localitatea Sânpaul, județul Mureș. O persoană a suferit leziuni minore, refuzând transportul la spital.

În acest moment, traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani, pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni, și pe sub podul din localitatea Sânpaul, pentru autoturismele care circulă pe sensul către Luduș.

Anterior, centrul Infotrafic anunța depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Luduș și Ungheni.

×
Subiecte în articol: carambol mures masini
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close