Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram, prima reacție după rezultatele exit-poll: „Am văzut că se cere căderea Guvernului. Ar fi păcat, e un Guvern bun”

Carmen Avram, prima reacție după rezultatele exit-poll: „Am văzut că se cere căderea Guvernului. Ar fi păcat, e un Guvern bun”

Carmen Avram, prima reacție după rezultatele exit-poll: „Am văzut că se cere căderea Guvernului. Ar fi păcat, e un Guvern bun”
26 Mai 2019   •   22:24

Carmen Avram, aflată pe lista pentru europarlamentare din partea PSD, a făcut primele declarații după rezultatele exit-poll. PSD a obținut scorul de 25.8%, același scor pe care l-a obținut și PNL. Cele două partide au fost urmate de USR-PLUS - 23.9%.

„Cred că partidul știe să treacă peste crize. Au trecut în ani peste foarte multe crize. I-ați văzut declarându-i pe unii că e prăbușit, i-ați văzut renăscând, au fost crize interne în partid. Partidul a supraviețuit și a renăscut. Nu cred că s-a greșit în această campanie, cred că pe traseu, în timp, ar fi trebuit comunicat mult mai mult. E nedrept faptul că nu se cunoaște în detaliu ce au realizat”, a spus Carmen Avram. 

Jurnalista a mai spus că mobilizarea pentru vot a fost exemplară. 

„Mă bucur că a fost prezență la vot, că România învață că trebuie să-și decidă soarta prin vot, nu în stradă, și mă bucur că viitorul acestei țări e mândru atâta timp cât vom ști exact să ne respectăm dreptul democratic de a vota. Pe de altă parte, ceea ce s-a întâmplat cu partidul se va repara”. 

În ceea ce privește solicitările de demisie pentru Guvern, Carmen Avram a spus că nu crede că e o idee bună. 

„Am văzut că se cere căderea Guvernului. Nu cred că e o idee bună, sunt multe planuri care au fost puse la punct acum. Au început multe proiecte în țară și ar fi păcat să pice acest Guvern care e, în opinia mea, unul bun”. 

×
Subiecte în articol: carmen avram reactie exit-poll
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close