Antena 3 CNN Actualitate Carnavalul cluburilor din Mamaia, în linie dreaptă. Carele alegorice sunt prezente deja pe străzile din staţiune

Carnavalul cluburilor din Mamaia, în linie dreaptă. Carele alegorice sunt prezente deja pe străzile din staţiune

Carnavalul cluburilor din Mamaia, în linie dreaptă. Carele alegorice sunt prezente deja pe străzile din staţiune
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Iul 2013   •   08:40

Primul carnaval al cluburilor pe litoralul românesc va înfierbânta vacanţa turiştilor de la malul mării. Pregătirile evenimentului au intrat deja pe ultima sută de metri. Carele alegorice şi fetele frumoase au umplut deja străzile din Mamaia, pentru că se fac ultimele repetiţii.

Pentru ca totul să iasă fără cusur, de la ultimele pregătiri nu a lipsit primarul Constanţei, Radu Mazăre, sufletul petrecerilor nocturne din Mamaia.

Carnavalul de la Mamaia va începe sâmbătă, cu o paradă strălucitoare. În-un car alegoric va trona Regele Soare, întruchipat de primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Alte personaje care vor prinde viaţă sunt Winnetou, un rege african şi un şah persan.

Fiecare club din Mamaia va participa la carnaval cu un car alegoric. Aşa a decis consiliul local, printr-o hotărâre promovată chiar de Radu Mazăre. Şi, cum unde-i lege nu-i tocmeală, toată lumea s-a conformat.

Eforturile edilului au fost apreciate de turiştii aflaţi în staţiune zilele acestea. Toţi au admirat impresionanta desfăşurare de forţe.

Parada carelor alegorice este deja o tradiţie la malul mării, care a transformat, anul trecut, staţiunea Mamaia în "cea mai fashon destinaţie de vacanţă", titlu obţinut la Monte Carlo, în cadrul Festivalului Internaţional al Cluburilor din Europa.

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close