Antena 3 CNN Actualitate O cerșetoare a câștigat la Loto peste 1,2 milioane de euro | Ce și-a cumpărat prima dată femeia după ce a primit banii

O cerșetoare a câștigat la Loto peste 1,2 milioane de euro | Ce și-a cumpărat prima dată femeia după ce a primit banii

O femeie care cerșea de mâncare a câștigat un premiu uriaș la loterie. Ea a reușit să obțină peste 1,2 milioane de euro!

O cerșetoare a câștigat la Loto peste 1,2 milioane de euro | Ce și-a cumpărat prima dată femeia după ce a primit banii
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    11 Aug 2022   •   11:31

O cerșetoare din Alicante, Spania a câștigat un premiu uriaș la loterie. Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Aceasta cumpăra bilete la loterie în fiecare zi. Norocoasa câștigătoare locuiește într-un cartier liniștit, muncitoresc, cuprins între o autostradă, șinele de tren și cimitirul municipal.

După ce a câștigat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își cumpere o pereche de pantofi ieftini.

Potrivit proprietarei magazinului de loterie Marie-Angeles Torregrosa, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: "Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!"

"Eram cu toții înnebuniți de bucurie, dar nu știam care dintre clienții noștri obișnuiți ar fi putut câștiga! Nu m-am gândit niciodată că ar fi putut fi un Mercedes. Am sunat-o chiar și pe mama, pentru că și ea își cumpără zilnic un bilet Bonoloto, dar numerele nu se potriveau", a declarat Marie-Angeles Torregrosa.

Proprietara magazinului de unde îşi lua biletele la loterie a mărturisit că toată lumea din cartierul lor a fost foarte fericită să afle despre marele câștig al femeii. Odată îmbogăţită, fosta cerşetoare i-a tratat la rândul său cu generozitate pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, potrivit antena3.com.

 

×
Subiecte în articol: loto Spania
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close