Antena 3 CNN Actualitate Cât îl costă pe Sebastian Ghiţă fuga de sub controlul judiciar. Suma e de ordinul milioanelor de euro!

Cât îl costă pe Sebastian Ghiţă fuga de sub controlul judiciar. Suma e de ordinul milioanelor de euro!

Cât îl costă pe Sebastian Ghiţă fuga de sub controlul judiciar. Suma e de ordinul milioanelor de euro!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
22 Dec 2016   •   21:19

Sebastian Ghiţă este un fugar de lux: „evadarea“ sa ar putea face statul român mai bogat cu 13 milioane de euro. Este cauţiunea plătită de fostul deputat atunci când a fost plasat sub control judiciar.

Procurorii DNA au bănuit că afaceristul ar putea să se facă nevăzut, chiar dacă a lăsat garanţii pentru „bună purtare“. Aşa că l-au pus sub supraveghere, dar Ghiţă a reuşit să scape de poliţiştii care îl filau, scrie adevarul.ro.

La doar două zile după ce şi-a încheiat mandatul de deputat şi a pierdut, implicit, imunitatea parlamentară, afaceristul a intrat parcă în pământ. Acesta nu s-a prezentat miercuri la DNA, unde fusese citat în dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair în România. El şi-a trimis la Parchet doar avocaţii, care nu au putut explica unde se află clientul lor.

Practic, a fost doar o manevră a fostului deputat de a trage de timp pentru ca autorităţile să intre în alertă cât mai târziu. Anchetatorii iau în calcul varianta fugii în străinătate a lui Sebastian Ghiţă, deşi acesta era dat în consemn la frontieră încă de luna trecută, când a fost plasat definitiv sub control judiciar pe cauţiune.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close