Antena 3 CNN Actualitate Cât plătesc şoferii ca să-şi recupereze maşinile ridicate în Sibiu

Cât plătesc şoferii ca să-şi recupereze maşinile ridicate în Sibiu

Cât plătesc şoferii ca să-şi recupereze maşinile ridicate în Sibiu
Sursa foto: sursa foto: Tribuna
28 Feb 2017   •   14:12

Primăria Sibiu a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre care stabileşte taxele pe care le vor avea de plătit şoferii ale căror maşini vor fi ridicate pentru că au fost parcate neregulamentar, scrie Tribuna.

350 lei va fi tariful de ridicare a vehiculului, 100 lei va fi transportul şi 150 lei taxa de depozitare pe zi, astfel încât şoferii care vor dori să-şi recupereze maşina ridicată vor avea de achitat 600 lei. Până în 2015, taxa era de 500 lei.

Maşinile parcate neregulamentar în Sibiu vor fi ridicate din nou începând din 1 aprilie 2017, iar serviciul va fi preluat de Poliţia Locală Sibiu, anunţa la începutul anului, primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Suspendată în mai 2015, ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar va fi reluată în municipiul Sibiu ca urmare a noilor prevederi legislative, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 965/2016 pentru modificarea și completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close