Antena 3 CNN Actualitate Catrinel Sandu, speriată de Uraganului Irma: ”Toată lumea e panicată. Ne-am baricadat în casă”

Catrinel Sandu, speriată de Uraganului Irma: ”Toată lumea e panicată. Ne-am baricadat în casă”

Catrinel Sandu, speriată de Uraganului Irma: ”Toată lumea e panicată. Ne-am baricadat în casă”
Sursa foto: Foto: Catrinel Sandu/ Facebook
09 Sep 2017   •   14:53

Catrinel Sandu locuieşte în Statele Unite, în Florida de aproximativ zece ani, însă n-a avut până acum de-a face cu dezastrele naturale. Uraganul Irma îi dă însă fiori reci vedetei. Aceasta împreună cu soţul său, Gabi Trifu, au făcut provizii de mâncare şi apă şi s-au închis în casă cu fetiţele lor.


Potrivit Click.ro, încă de când autorităţile au anunţat dezastrul, Catrinel s-a pregătit. Nu şi-a dus copiii la şcoală şi a făcut cumpărături din timp pentru zilele în care vor sta baricadaţi în casă. 

”Am fost toată săptămâna în alertă. Mi-am luat tot ce trebuie, am făcut provizii, m-am pregătit, acum depinde cât de rău va fi. Poate ne vor evacua dacă va fi foarte rău. Copiii nu merg la şcoală, toată lumea este în panică, toţi se pregătesc. În magazine nu mai este apă, multe rafturi sunt goale, iar la benzinăriile care au mai rămas deschise este coadă cu orele”, a declarat Catrinel Sandu.

Ea spune că este uimită de modul în care autorităţile se mobilizează pentru astfel de situaţii. 

”Oamenii de aici sunt foarte bine organizaţi. Autorităţiile locale dau mereu anunţuri pe tv şi radio, chiar şi pe telefonul mobil. Uraganul este foarte mare, poate să-şi schimbe direcţia şi să nu lovească direct Florida. Oricum, chiar dacă nu loveşte direct, tot vom avea vânt mare şi ploi. Să sperăm că va fi totul ok, Doamne ajută!”, a mai spus vedeta.

×
Subiecte în articol: uragan Irma
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close