Antena 3 CNN Actualitate Caz incredibil într-un SPITAL din România. O infirmieră a venit la muncă BEATĂ moartă. Era la un pas să intre în comă alcoolică

Caz incredibil într-un SPITAL din România. O infirmieră a venit la muncă BEATĂ moartă. Era la un pas să intre în comă alcoolică

Caz incredibil într-un SPITAL din România. O infirmieră a venit la muncă BEATĂ moartă. Era la un pas să intre în comă alcoolică
de O.P.    |    14 Iun 2013   •   05:54

 O infirmieră de la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Târgu Jiu s-a dus la serviciu beată.  Fiul unei paciente a observat că femeia abia se ţinea pe picioare şi a anunţat medicul de gardă.

Probele biologice au arătat că infirmiera era aproape în comă alcoolică. Aşa că s-a întors din nou în spital, dar nu ca angajată, ci pacientă la secţia de Psihiatrie.

Asta pentru că rudele bolnavilor au reclamat faptul că femeia, pe lângă faptul că venea des beată la serviciu, îşi bătea frecvent pacienţii.

Infirmiera, angajată la secţia Psihiatrie, abia se mai ţinea pe picioare când a ajuns la serviciu.

Rezultatele analizelor au arătat că femeia era la un pas de coma alcoolică, aşa că a fost internată chiar la secţia la care lucra. Pacienţii, dar şi rudele acestora spun că infirmiera venea des la serviciu beată şi uneori chiar îi agresa pe cei internaţi la Psihiatrie.

Conducerea spitalului spune că femeii i se va desface contractul de muncă. Până atunci însă, ei încearcă să afle dacă într-adevăr ea este cea care a bătut-o pe pacienta de 76 de ani.

×
Subiecte în articol: coma alcoolica
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close