x close

Caz ireal în Vaslui. Și-a prins mama în pat cu vărul tatălui său decedat, exact în ziua în care îi făcuseră praznic de 40 de zile

de D.G.    |    14 Feb 2020   •   23:33
Caz ireal în Vaslui. Și-a prins mama în pat cu vărul tatălui său decedat, exact în ziua în care îi făcuseră praznic de 40 de zile  817 foto: Pixabay.com

O femeie dintr-o comună vasluiană a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de fiul ei.

Tânărul și-a ieșit din minți după ce a prins-o pe mama sa în pat cu vărul tatălui să decedat recent. Mai mult, era și ziua în care familia îi făcuseră praznic de 40 de zile bărbatului mort.

“Poate n-ar fi trebuit să o bat, dar mi-am piedut mințile când am văzut-o cu ăla călare peste ea, chiar în patul în care tata a murit. Am tras-o de sub el, iar în momentul ăla s-a lovit cu gura de sobã. I-am mai dat douã picioare sănătoase și poate l-aș fi bătut și pe el dacă nu apuca să fugă.

Oricum, o are promisă și el, nu scapă. Nu le-a păsat că tata murise de puțin timp. Măcar de s-ar fi dus în altă parte, să nu-i văd eu, să nu știu ce le poate pielea. Acum, mama e la spital, dar nu are nimic, a fost și sora mea și a vorbit cu ea, a fost și fratele meu.

Probabil, o țin cât mai mult pentru a-mi schimba mie încadrarea. Dacă mă ajută Dumnezeu să trec cu bine peste hopul ăsta, îmi iau soția și plec din tară, nu vreau să mai stau sub același acoperiș cu maică-mea, că numai prostii face”, a mărturisit tânărul pentru vremeanouă.ro.

Deși femeia a refuzat să depună plângere împotriva fiului ei, polițiștii i-au făcut dosar penal.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati