Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant într-o școală din România. Elevii susțin că sunt pedepsiți într-o ”cameră de tortură” special amenajată

Caz șocant într-o școală din România. Elevii susțin că sunt pedepsiți într-o ”cameră de tortură” special amenajată

Caz șocant într-o școală din România. Elevii susțin că sunt pedepsiți într-o ”cameră de tortură” special amenajată
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2016   •   09:10

Situaţie încredibilă la o şcoală din Hunedoara. Mama unui elev de gimanziu a făcut plângere la Inspectoratul Şcolar după ce a aflat că baiatul său a fost pedepsit într-o cameră de tortură special amenajată în școală.

Părintele mai spune că nu numai profesorii le maltratează copiii, ci și șoferul microbuzului școlar şi secretarul unităţii de învăţământ.

Inspectoratul școlar a deschis deja o anchetă.

„Ceea ce se întâmplă în acea şcoală este mai rău decât în junglă, este o tortură pentru copii şi pentru noi, părinţii. În semestrul I al acestui an şcolar, băiatul meu a fost jignit, ameninţat şi maltratat fizic de şoferul microbuzului. Într-una din zile, acest şofer l-a prins de gât pe copil şi l-a trântit în scaun, înjurându-l. În acelaşi timp, directoarea unităţii de învăţământ îi bate pe elevi, le dă cu pumnii în cap, îi înjură, i-a ameninţat şi umilit în timpul orelor de curs. Doamna director predă matematica la clasa băiatului meu şi niciodată nu se prezintă la orele de curs, atunci când sună clopoţelul de intrare. Copiii nu prea fac matematică, iar în semestrul I, când au dat teza, examenul a durat 15 minute”, a spus mama unui copil din clasa a VI-a de la şcoala din Vaţa de Jos, pentru site-ul Glasul Hunedoarei.
 

×
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close