Antena 3 CNN Actualitate Caz terifiant de malnutriţie severă. Un băiat de 7 ani cântăreşte doar 9 kilograme, mai PUŢIN decât un copil de 2 ani

Caz terifiant de malnutriţie severă. Un băiat de 7 ani cântăreşte doar 9 kilograme, mai PUŢIN decât un copil de 2 ani

Caz terifiant de malnutriţie severă. Un băiat de 7 ani cântăreşte doar 9 kilograme, mai PUŢIN decât un copil de 2 ani
de O.P.    |    07 Iun 2013   •   05:54

Caz terifiant de malnutriţie la Vişeu de Sus. Un băiat în vârstă de 7 ani a fost descoperit de cei de la Protecţia Copilului într-o stare gravă de sănătate. Aceştia au stabilit că băiatul, care suferă şi de handicap neuro-psihic, a fost neglijat de familie. Copilul cântăreşte doar nouă kilograme, deşi la vârsta de 7 ani ar fi trebuit să aibă în jur de 25 kilograme.

Copilul provine dintr-o familie săracă din Vişeul de Sus şi suferă de un handicap neuro-psihic, ca şi mama lui, care de altfel este singura care are grijă de el.

Reprezentanţii primăriei din localitate au aflat de condiţiile in care este crescut băiatul şi au anunţat Protecţia Copilului. După ce a trecut pe  la Spitalul Viseu de Sus şi Spitalul Sighet, copilul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Baia mare. Medicii de acolo s-au îngrozit când l-au văzut.

După ce băiatul se va simţi mai bine, reprezentanţii de la Protecţia Copilului îl vor duce într-un centru de plasament.

Pentru că mama copilului suferă şi ea de handicap neuro-psihic, aceasta nu poate fi trasă la răspundere pentru starea în care a ajuns fiul ei.

×
Subiecte în articol: protectia copilului
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close