Antena 3 CNN Actualitate Cazul procurorului Bucurică, acuzat că a hărţuit sexual victima dintr-un dosar pe care îl instrumenta, va fi redeschis

Cazul procurorului Bucurică, acuzat că a hărţuit sexual victima dintr-un dosar pe care îl instrumenta, va fi redeschis

Cazul procurorului Bucurică, acuzat că a hărţuit sexual victima dintr-un dosar pe care îl instrumenta, va fi redeschis
28 Mai 2019   •   16:18

Curtea de Apel Timişoara a decis luni, 27 mai, redeschiderea anchetei în dosarul în care procurorul George Bucurică, fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, este acuzat că a hărţuit sexual o tânără, parte vătămată într-un dosar instrumentat de Bucurică.

Cercetările în dosarul de hărţuire sexuală şi folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual care îl vizează pe procurorul George Bucurică, fost prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, vor fi reluate. Asta a decis Curtea de Apel Timişoara, care a confirmat ordonanţa de redeschidere a dosarului în cazul lui Bucurică. Practic, dosarul în care George Bucurică era acuzat că a hărţuit sexual o tânără, parte vătămată într-un dosar pe care el îl instrumenta, a fost clasat la începutul acestui an, dar ordonanţa procurorului de caz a fost infirmată de procurorul ierarhic superior, care a dispus redeschiderea şi reluarea urmăririi penale faţă de procurorul Bucurică. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au confirmat ordonanţa de redeschidere a cercetărilor, iar ancheta trebuie reluată.

Bucurică este acuzat că „a iniţiat şi acceptat, în timpul urmăririi penale cât şi după sesizarea instanţei, derularea de convorbiri neoficiale cu un grad ridicat de intimitate, pe WhatsApp şi Facebook, cu persoana vătămată dintr-un dosar pe care îl instrumenta”, scrie adevarul.ro.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close