Antena 3 Actualitate CCR, decizie despre sesizarea referitoare la alegerea lui Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului

CCR, decizie despre sesizarea referitoare la alegerea lui Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului

20 Sep 2019   •   11:29
CCR, decizie despre sesizarea referitoare la alegerea lui Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului

Curtea Constituţională a României urmează să discute pe 16 octombrie sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului, au precizat, pentru AGERPRES, oficiali ai CCR.

Pe 11 septembrie, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preciza că mai mulţi parlamentari din Opoziţie au anunţat că vor să semneze sesizarea către Curtea Constituţională privind modul în care a fost ales Meleşcanu la conducerea Senatului.

"Ne vom strădui ca cel târziu luni (16 septembrie - n.r.) sesizarea privitoare la alegerea neregulamentară a preşedintelui Senatului, în persoana lui Meleşcanu, să fie depusă la Curte. De ce luni? Pentru că va trebui să strângem semnături şi de la alţi parlamentari care împărtăşesc acest punct de vedere, că alegerea a fost neregulamentară. (...) Unii dintre colegii din Opoziţie, fără să îi solicit, au venit şi ne-au spus, după ce am făcut declaraţia la pupitrul Senatului, că vor să vină să semneze", declara Tăriceanu la Palatul Parlamentului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close