Antena 3 Actualitate Dan Voiculescu: Pentru mine important este să se afle adevărul

Dan Voiculescu: Pentru mine important este să se afle adevărul

20 Dec 2015   •   23:54
Dan Voiculescu: Pentru mine important este să se afle adevărul

„În ultimele zile am văzut preocuparea presei pentru perioada pe care o mai am de stat în penitenciar. Din punctul meu de vedere, timpul efectiv este mai puţin relevant. Pentru mine important este să se afle adevărul despre procesul în care 13 persoane au fost acuzate, una a murit, cinci au primit pedepse cu suspendare, iar şapte cu executare. Şi toţi, în solidar, au fost obligaţi la plata a 60 de milioane de euro stabilite de procurorul Eva în mod fraudulos”, a scris Dan Voiculescu într-o postare pe blogul său.

În ce priveşte rutina zilnică a vieţii în penitenciar, acesta crede că acum are timp mai mult pentru citit, scris şi introspecţie.

„Nu am făcut înţelegeri cu politicienii care au jefuit şi distrus România în ultmii zece ani. Şi care, într-o ţară în sfârşit mai liberă, vor plăti în faţa legii pentru faptele lor. Preţul pe care mi l-am asumat pentru opţiunea mea a fost temniţa. Cu toate încercările ei. Dar şi cu şansa de a putea să privesc lumea, într-un moment al deplinei maturităţi, dintr-o perspectivă radical nouă. Cumva, aceasta e o şansă şi o provocare intelectuală la care nu aş fi avut acces în lumea liberă a celor 12 ore pe zi dedicate muncii”, a mai scris fostul senator.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close