Antena 3 CNN Actualitate Ce nu ne spun guvernanţii? Partidul Conservator cere informarea populaţiei cu privire la acordul interguvernamental de uniune fiscală

Ce nu ne spun guvernanţii? Partidul Conservator cere informarea populaţiei cu privire la acordul interguvernamental de uniune fiscală

Ce nu ne spun guvernanţii? Partidul Conservator cere informarea populaţiei cu privire la acordul interguvernamental de uniune fiscală
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    16 Dec 2011   •   17:03

Conservatorii propun o dezbatere amplă, pe tema aderării României la acordului interguvernamental de uniune fiscală european. Ţara noastră trebuie să aibă garanţia că se va putea dezvolta economic şi nu va rămâne doar o periferie săracă a Europei, au declarat liderii PC, în cadrul unei întâlniri la care au participat şi colegii din PSD şi PNL.

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, cere ca opinia publică să fie informată în privinţa tuturor condiţiilor care vor fi impuse ţării nostre în cadrul aderării la acordul interguvernamental de uniune fiscală.

Partidul Conservator cere reprezentanţilor ţării să evite transformarea României într-o simplă piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate.

Conservatorii trag un semnal de alarmă cu privire la disponibilizările din Ministerul Internelor, anunţate de Traian Băsescu. Decimarea forţelor de ordine poate afecta grav siguranţa cetăţeanului şi poate duce la o creştere şi mai mare a criminalităţii, spun conservatorii.

În guvernarea Boc s-a desfiinţat Agenţia Naţională Antidrog, singura instituţie care se ocupa de combaterea consumului de droguri, atrage atenţia liderul conservator Daniel Constantin.

La întâlnirea conservatorilor au fost prezenţi şi liderii locali ai PSD şi PNL, parteneri în cadrul USL.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close