Antena 3 CNN Actualitate Ce poți face pentru a putea purta o rochie de seară elegantă?

Ce poți face pentru a putea purta o rochie de seară elegantă?

Ce poți face pentru a putea purta o rochie de seară elegantă?
22 Mai 2019   •   16:06

Există numeroase ocazii în care îți dorești să porți o rochie cu bretele subțiri, fară umeri sau cu spatele gol și în care vrei ca bustul tău să arate ferm și atrăgător. O astfel de rochie este întotdeauna o alegere inspirată, ce va da o tentă elegantă apariției tale. Pentru a te pute bucura de cât mai multe aprecieri pozitive privind alegerea vestimentației, un sutien push up cu șnur poate fi exact acel accesoriu care poate face diferența.

O ținută remarcabilă are nevoie întotdeauna de alegerea unei lenjerii intime cât mai potrivite și mai discrete. Sutienul push up cu șnur, fără bretele și cu spatele gol este cea mai potrivită alegere pentru a purta un top interesant sau o rochie de seară mai specială. El este accesoriul perfect pentru un decolteu frumos și cu volum. Acest tip de sutien n-ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei care dorește să impresioneze printr-o apariție elegantă la un eveniment deosebit, o gală, un banchet sau o petrecere.

Care sunt principalele avantaje ale purtării unui sutien push up cu șnur?

Acest accesoriu are o serie de avantaje care îl fac să fie preferat de orice domnișoară sau doamnă care dorește să poarte anumite ținute mai speciale. Printre acestea menționăm:

  • este un tip de lenjerie foarte discret și practic;

  • poate fi folosit pentru orice tip de ținută specială, cu decolteu, cu bretele subțiri, fară umeri, transparentă, cu spatele gol etc. ;

  • are efect de ridicare, iar bustul va parea mult mai ferm și mai atrăgător;

  • dispune de un preț de achiziție extrem de avantajos, de numai 25 de lei;

  • este accesoriul perfect al eleganței feminine;

  • poate fi reglat ușor, în funcție de preferințe;

  • nu are cusături, nu face cute și nu se vede inestetic;

  • se poate utiliza foarte ușor, se fixează simplu și este foarte stabil;

  • are un design modern și anatomic;

  • oferă libertate de mișcare.

Acest tip de sutien push up este un obiect vestimentar inovator, ce folosește tehnologii și materiale extrem de rezistente și adaptabile. Prin purtarea acestuia orice  ținută va căpăta un plus de farmec și va arăta mult mai estetic.

În funcție de felul în care este stâns șnurul de care dispune, acest sutien oferă sprijin, formare și ridicare a bustului. El aderă la corp într-un mod extrem de natural și confortabil, interiorul fiind acoperit cu silicon de tip medical. Este un sutien fără cusături, bretele sau alte elemente care ar putea stânjeni sau jena. Siliconul de pe partea interioara este perfect adaptat la forma sânilor și are un aspect foarte natural. Sutienul dispune de  închidere frontală cu șnur și cama pentru fixare.

Produsul este realizat la exterior dintr-un material textil, iar la interior dintr-un silicon gel transparent – 100%. Pentru a te bucura din plin de avantajele oferite, există o serie de aspecte de utilizare pe care orice purtătoare trebuie să le respecte. Printre acestea menționăm că pentru un efect de push-up evident este recomandată fixarea cupelor cât mai departe una de cealaltă, dupa care se poate ajusta prin intermediul șnurului, de la discret la foarte pronuntat. Nu este recomandată purtarea lui peste noapte sau mai mult de 6 ore. Nu este recomandată folosirea de către mamele care alapteaza. Produsul trebuie păstrat departe de sursele de foc!

Printre benficiile oferite amintim:

  • material din care este realizat este deosebit de flexibil, făcând aplicarea și scoaterea lui ușoară și simplă;

  • este ușor de întreținut și poate fi utilizat de numeroase ori fără să să se deterioreze, cupele auto-adezive fiind lavabile, putându-se curăța cu apă și săpun, fără ca adezivul să se strice;

  • materialul din care este confecționat nu este iritabil și nu provoacă reacții alergice;

  • este disponibil în mai multe nuanțe, inclusiv în nuanța pielii, ceea ce îl face discret și cu aspect natural

  • nu este nevoie de nici un fel de adeziv sau de soluție specială pentru a se lipi de piele.

Cunoscând aceste aspecte și avantaje oferite de acest produs modern și adaptat nevoilor vieții actuale, el este alegerea perfectă pentru a te bucura din plin de anumite calități ale ținutelor pe care le porți. Utilizarea lui poate oferi încrederea și lejeritatea de care are nevoie orice femeie care se simte sigură pe ea și pe calitățile ei.

De unde poți cumpăra acest tip de sutien push up?

Din magazinul online 8sec.ro poți achiziționa acest tip de sutien push up cu șnur. De altfel în acest magazin poți găsi și o serie de alte produse la fel de interesante și utile pentru a etala o siluetă perfectă. Printre acestea menționăm: body și costume modelatoare, chilot modelator, lenjerie modelatoare cu compresie, chilor cu talie foarte înaltă,  pantalon modelator, produse pentru slăbire fără efort, corset viespe etc. .

Din acest magazin online poți cumpăra o serie de produse extrem de utile pentru a te ajuta să arăți mai suplă și mai bine conturată în orice ținută ai alege. Fiecare apariție va fi remarcabilă, iar tu te vei simți confortabil și sexy, așa cum ți-ai dorit.

Pentru mai multe detalii despre produse accesează site-ul 8sec.ro!

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close