Antena 3 CNN Actualitate Ce să nu mănânci niciodată la fast-food. Dezvăluri incredibile ale unor angajați

Ce să nu mănânci niciodată la fast-food. Dezvăluri incredibile ale unor angajați

Ce să nu mănânci niciodată la fast-food. Dezvăluri incredibile ale unor angajați
Sursa foto: foto: pixabay.com
30 Mar 2016   •   15:53

Cu toții suntem curioși să aflăm ce se ascunde dincolo de tejgheaua unui restaurant fast-food, doar că mereu mirosurile îmbietoare dintr-un astfel de restaurant ne aduc aminte că am intrat acolo pentru a ne satisface o poftă și nu pentru a face o investigație...

Un utilizator Reddit a reușit însă să afle mai multe decât am putea observa noi din afară printr-o simplă întrebare adresată pe internet. El i-a rugat pe cei care lucrează în domeniul fast-food-ului să spună care sunt produsele pe care nu ar trebui sub nicio formă să le comandăm.

Iar răspunsurile au curs apoi masiv: în 24 de ore, solicitarea sa a avut peste 16.000 de reply-uri. Așa au devenit publice unele dintre secretele ''murdare'' ale preparatelor pe care adorăm să le consumăm în oraș: puiul la cuptor de la un anumit fast-food este de fapt gătit la microunde.

Mâncarea de la Starbucks, spune un angajat, este ținută în congelator cu lunile până la momentul servirii - nu e proaspătă deloc și, în plus, are un preț enorm. Un alt angajat al aceluiași lanț de cafenele a povestit că o clientă a fost extrem de siderată când i-a spus că un produs despre care ea credea că este copt acolo zilnic, este adus, de fapt, cu camionul.

Un angajat al unui alt fast-food ne recomandă să nu consumăm nimic ce are printre ingrediente ouă, deoarece se învechesc foarte repede.

Un alt angajat a dezvăluit că într-un celebru restaurant fast-food care vinde burgeri și cartofi prăjiți există o zicală: ''Nu e vechi până când nu e vândut!''

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close