Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă cu VREMEA în România. "A fost mult prea FRIG pentru luna iunie"

Ce se întâmplă cu VREMEA în România. "A fost mult prea FRIG pentru luna iunie"

Ce se întâmplă cu VREMEA în România. "A fost mult prea FRIG pentru luna iunie"
de O.P.    |    17 Iun 2014   •   07:09

Săptămâna a început cu vreme instabilă în sudul ţării şi extrem de răcoroasă. Dacă în Muntenia s-au înregistrat recorduri de temperaturi scăzute pentru luni, în vest şi în est au fost înregistrate recorduri de temperaturi ridicate pentru această zi. Meteorologii nu au veşti bune. Toată luna vremea va fi capricioasă, scrie Agerpres.

În Muntenia, temperaturi atât de scăzute în ziua de 16 iunie nu au fost înregistrate niciodată. În mod normal, în această perioadă ar trebui să fie în jur de 27-28 de grade Celsius. Însă, în cele mai multe localităţi din sud au fost temperaturi cu 1-3 grade mai mici decât recordurile, înregistrate din 1961.

Dacă în sud a fost extrem de frig, în vest şi în est s-au depăşit recordurile de temperaturi maxime. La Oradea, recordul era de 19 grade şi luni au fost 25 de grade Celsius.

Şi la Iaşi recordul a fost depăşit cu 5 grade. Pentru zona de sud, meteorologii nu au veşti bune. Va ploua până vineri, însă va fi ceva mai cald. Ploile nu se vor opri pentru o perioadă lungă.

Meteorologii spun că în luna iulie temperaturile vor fi ceva mai stabile. Secetă va fi în luna august.

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close