Antena 3 CNN Actualitate „Evident că PSD este în fierbere”. Ce spune Adrian Năstase despre condamnarea lui Liviu Dragnea

„Evident că PSD este în fierbere”. Ce spune Adrian Năstase despre condamnarea lui Liviu Dragnea

„Evident că PSD este în fierbere”. Ce spune Adrian Năstase despre condamnarea lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: facebook.com/Nastase.Adrian
de S.T.    |    23 Apr 2016   •   15:14

Adrian Năstase a scris, pe blogul său, despre condamnarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și despre lupta internă din partid.

Fostul premier spune că fierberea din interiorul celui mai mare partid este tot mai evidentă şi că este posibil să fie dictată.

„Condamnarea lui Dragnea. Așa cum am presupus anul trecut, ea s-a produs înaintea campaniei pentru locale, într-o strategie impecabilă. El a trebuit ținut – cum spun americanii – într-o lesă scurtă. Evident că PSD este în fierbere. Se accentuează divergențele între tabere, inclusiv între cei care sunt, posibil, manevrați din afara partidului. Sigur că se încearcă schimbarea președintelui PSD înainte de alegeri”.

Adrian Năstase a amintit şi despre eliminarea lui Ludovic Orban, care, între timp, a demisionat din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Fostul premier crede că singurul dezinteresat în acest conflict este Mircea Geoana, care i-a cerut lui Liviu Dragnea să-şi dea demisia.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Liviu Dragnea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close