Antena 3 Actualitate Ce surprize ne rezervă vremea în acest weekend. Vezi PROGNOZA METEO

Ce surprize ne rezervă vremea în acest weekend. Vezi PROGNOZA METEO

de S.T.    |    22 Feb 2013   •   17:27
Ce surprize ne rezervă vremea în acest weekend. Vezi PROGNOZA METEO Foto: www.scenicreflections.com

Potrivit datelor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vremea va fi închisă în sudul şi estul ţării în acest sfârşit de săptămână unde pe arii relativ extinse vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ploaie.

La munte şi în Moldova precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile maxime care se vor înregistra atât sâmbătă cât şi duminică nu vor depăşi valoarea de 11 grade Celsius.

În regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în creştere, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în Banat şi pe arii restrânse în Crişana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade.

Sâmbătă, în Bucureşti, vremea va fi închisă şi temporar, mai ales în cursul zilei, va ploua. Temperatura maximă va fi de 6-7 grade, iar cea minimă de 2-3 grade.

Duminică, în ţară, vremea se va menţine închisă în sudul şi estul ţării, unde pe arii extinse va ploua. La munte, dar trecător şi în Moldova vor fi precipitaţii mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi mai ales în a doua parte a intervalului, pe arii mai restrânse, va ploua. În partea de sud-vest a teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi izolat mai însemnate.

Temperatura aerului, va continua să crească uşor în regiunile intracarpatice, astfel că maximele vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar minimele între -3 şi 7 grade.

În Capitală, duminică, vremea se menţine închisã, temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat
.


Temperatura maximã va fi de 7-8 grade, iar cea minimã de 4-5 grade. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close