Antena 3 CNN Actualitate Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo

Ce surprize ne rezervă vremea în următoarele zile. Vezi prognoza meteo
Sursa foto: Foto: 123rf.com
de S.T.    |    19 Iun 2013   •   21:26

Joi, va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, iar în regiunile vestice se va menţine caniculară după-amiaza.

Temperatura, în scădere în partea de sud a ţării, va fi cuprinsă, în general, între 26 şi 36 de grade, cu minime între 13 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare mai ales în partea a doua a zilei când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local la munte şi pe arii restrânse în centrul, vestul şi sud-vestul teritoriului.

Izolat pot fi condiţii de grindină.

În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă va fi de 31-32 de grade, iar cea minimă de 17-19 grade.

Vineri, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, izolat caniculară după-amiaza în regiunile vestice, unde şi indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 35 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în partea a doua a zilei când se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zona de munte şi pe arii restrânse în nord-vestul, vestul şi centrul ţării. Izolat vor fi condiţii de grindină.

În Capitală, vineri, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperatura minimă va fi de 16-18 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo canicula
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close