Antena 3 CNN Actualitate Ce va păţi femeia care şi-a aruncat copilul în faţa trenului

Ce va păţi femeia care şi-a aruncat copilul în faţa trenului

Ce va păţi femeia care şi-a aruncat copilul în faţa trenului
02 Oct 2015   •   08:36

Mama care şi-a aruncat copilul în faţa trenului ar putea fi decăzută din drepturi. Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a început o amplă anchetă. Cel mai probabil, după ce va fi externat, copilul va fi luat în plasament de bunici. 


Starea copilului este în continuare gravă. Medicii l-au operat timp de 10 ore şi au reuşit să îi ataşeze braţul stâng şi unul dintre picioarele secţionate de tren. 

Şi mama lui se zbate între viaţă şi moarte. Nu şi-a revenit din comă, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze un picior. Copilul aruncat în faţa trenului ar putea şi crescut de acum îniante de bunici dacă autorităţile vor decide ca mama să fie decăzută din drepturile părinteşti. 
 
Copilul este în continuare în stare gravă. El a suferit mai multe operaţii complicate, care au durat mai bine de 10 ore. 
 
Femeia stă cu părinţii ei, în Câmplulung, o familie cu o stare socială bună. A locuit o vreme în Spania, dar s-a întors în ţară, imediat după ce a născut. Tatăl copilului deşi l-a recunoscut la naştere a refuzat să mai păstreze legătura cu el şi mama lui.  
 

×
Subiecte în articol: tren copil protectia copilului
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close