Antena 3 CNN Actualitate Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Cea mai mare primă dată vreodată unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei
de S.T.    |    17 Aug 2015   •   19:17

Directorul TransGaz Mediaş a primit cea mai mare primă dată vreodată unui angajat de la stat - de 700.000 de euro. Bonusul uriaş de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Văduva drept răsplată pentru rezultatele obţinute de companie în 2014.

Cu alte cuvinte, Văduva a fost răsplătit pentru obiective pe care tot el şi le-a stabilit. Presa locală scrie că din motive care nu au fost făcute publice, Petru Văduva a renunţat la o parte din primă, la fel ca şi celelalte şase persoane din Consiliul de Administraţie al Transgaz.

Văduva a cerut să mai încaseze efectiv drept primă pentru activitatea de anul trecut aproximativ 327.000 de euro, scrie turnulsfatului.ro.

Petru Văduva a devenit director general al Transgaz în vara lui 2013, după ce, Guvernul a decis să aducă management privat în fruntea uneia dintre cele mai importante societăţi comerciale pe care o deţine Statul Român.

Citeşte şi:

Munca la stat poate fi foarte profitabilă. Salarii regeşti pentru managerii companiilor de stat

×
Subiecte în articol: Transgaz
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close