Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Cel mai bogat om de afaceri din România nu iese momentan din închisoare

UPDATE. Cel mai bogat om de afaceri din România nu iese momentan din închisoare

UPDATE. Cel mai bogat om de afaceri din România nu iese momentan din închisoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2015   •   20:04
UPDATE 20.04 - Tribunalul Dâmbovița a decis, luni, să amâne pentru data de 22 ianuarie 2016 luarea unei decizii în privința eliberării condiționate a omului de afaceri Ioan Niculae, care execută o pedeapsă de doi ani și șase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD", potrivit Agerpres.
 
Amânarea a fost decisă pentru a se atașa la dosar relații cu privire la câte zile a câștigat inculpatul "ca urmare a elaborării lucrării științifice, ce documente a avut în vedere comisia și actele normative interne ce au stat la baza actelor întocmite de către comisie", se arată în decizia instanței.
____________________________________________
 
Știrea inițială 08.03

Cel mai bogat om de afaceri din România, Ioan Niculae, află astăzi dacă scapă de închisoare. Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa decid dacă admit sau nu recursul procurorilor la decizia dată iniţial în cazul acestuia prin care era eliberat condiţionat.

Ioan Niculae se află în prezent la penitenciarul Găeşti şi a executat aproape 8 luni de închisoare din pedeapsa de doi ani şi şase luni în dosarul "Mită la PSD". În plus, miliardarul a mai scris şi două cărţi în timpul detenţiei.

Patronul InterAgro este acuzat că a pompat ilegal un milion de euro în campania lui Mircea Geoană din 2009, bani în schimbul cărora ar fi vrut să-şi numească apropiaţii în posturi-cheie la Ministerul Economiei, Romgaz şi Transgaz.


×
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close