Antena 3 CNN Actualitate Chuck Norris a negat public că ar fi luat parte la asaltul asupra Capitoliului: "Nu am fost eu, nu am fost acolo"

Chuck Norris a negat public că ar fi luat parte la asaltul asupra Capitoliului: "Nu am fost eu, nu am fost acolo"

Celebrul actor Chuck Norris a dezmințit public că ar fi participat la asaltul de la Capitoliu, din data de 6 ianuarie, după ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu o persoană care seamănă izbitor cu el și care s-a aflat în mijlocul violențelor din Washington. Fotografia s-a viralizat pe Twitter.

Chuck Norris a negat public că ar fi luat parte la asaltul asupra Capitoliului: "Nu am fost eu, nu am fost acolo"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   14:15

„Am aflat recent că la atacul de la Capitoliul din DC s-a aflat și cineva care semăna cu mine. Nu am fost eu, nu am fost acolo. Nu e loc pentru niciun fel de violență în societatea noastră. Sunt și voi fi mereu susținătorul legii și ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, a a scris actorul pe Twitter.

Fotografia în cauză a fost postată recent pe Twitter, iar în ea apăreau un susţinător al preşedintelui în exerciţiu Donald Trump şi un alt bărbat, roşcat şi cu barbă, cu menţiunea "Chuck Norris".

Instantaneul a fost difuzat pe Twitter cu comentariul: "Atenţie, chiar nu menţionează nimeni faptul că Chuck Norris a fost la insurecţia MAGA?". MAGA îi desemnează pe susţinătorii lui Donald Trump, fiind acronimul în limba engleză al sloganului folosit de fostul președinte în campania sa electorală, "Make America Great Again" - "Să facem America măreaţă din nou''.

Anterior, managerul actorului a infirmat zvonurile că acesta ar fi participat la violențele din Washington, când susținători înfocați ai lui Donald Trump, au atacat clădirea Capitoliului SUA, în timp ce avea loc procedura de validarea a victoriei lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din 2020.

„Chuck se află la ferma sa din Texas, împreună cu familia sa”, a spus Erik Kritzer care a recunoscut că asemănarea dintre protestatarul necunoscut și Norris este izbitoare, însă a adăugat că „Chuck este mult mai chipeș”.

×
Subiecte în articol: Chuck Norris asalt Capitoliu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close