Antena 3 CNN Actualitate Cinci persoane au furat 700.000 de lei dintr-o rulotă aflată într-un parc de distracţii (VIDEO)

Cinci persoane au furat 700.000 de lei dintr-o rulotă aflată într-un parc de distracţii (VIDEO)

Cinci persoane au furat 700.000 de lei dintr-o rulotă aflată într-un parc de distracţii (VIDEO)
28 Iul 2009   •   19:16

Jaf la la un parc de distracţii din Adjud, judeţul Vrancea. Cinci hoţi au furat aproape 700.000 de lei, cu ajutorul unui complice. Banii erau ţinuţi într-o ladă neasigurată, într-o rulotă. Hoţii i-au bătut pe proprietari şi au fugit cu banii. Poliţiştii au reţinut trei dintre suspecţi, iar ceilalţi trei s-au predat.

Hoţii au intrat cu forţa în rulotă şi au mers exact la locul în care erau ascunşi banii. Proprietara povesteşte că fiica ei a vrut să sune la poliţie, dar agresorii au lovit-o cu picioarele. Nici ea nu a scăpat de furia hoţilor.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Focşani cu traumatism cranian. De pe patul spitalului aceasta a afirmat că a mai avut probleme cu agresorii şi în trecut. Poliţiştii au prins 3 dintre suspecţi.

Procurorii au cerut instanţei mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor 3 suspecţi reţinuţi. Alte 3 persoane implicate în jaf s-au predat şi au fost audiate de poliţişti. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă 15 ani de închisoare. Păgubiţii spun că în ladă se aflau aproape 1,4 milioane de lei. Până acum, poliţiştii au recuperat circa 420.000 de lei.


Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close