Antena 3 CNN Actualitate Cine este tânărul care a amenințat un jurnalist GSP: M-a deranjat că a pus în ghilimele cuvântul îmbătat

Cine este tânărul care a amenințat un jurnalist GSP: M-a deranjat că a pus în ghilimele cuvântul îmbătat

Cine este tânărul care a amenințat un jurnalist GSP: M-a deranjat că a pus în ghilimele cuvântul îmbătat
26 Mar 2017   •   18:22

Tânărul care a amenințat cu moartea un jurnalist de la Gazeta Sporturilor a spus că a făcut acest lucru la furie și pentru că a vrut să sară în apărarea unui fotbalist.

”Am decis că nu e corect să strice imaginea unui fotbalist. M-a deranjat faptul că a pus în ghilimele cuvântul îmbătat. Ceea ce mi se pare un pic exagerat. Nu cred că de la o bere poți să numești un jucător că a fost beat”, a spus tânărul.

De asemenea, el a spus presei că ”în gândul meu era să îl fac pe acel jurnalist să nu mai scrie porcării” și că a mințit că este membru al Peluzei Cătălin Hâldan pentru a-și susține punctul de vedere.

Cătălin Tolontan, redactor şef al "Gazetei Sporturilor" a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că unul dintre colegii săi a primit un mesaj de ameninţare cu următorul conţinut "Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Ştim la ce oră ajungi la muncă, ştim unde stai...". 

"Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH, dar evident că 'Peluza Cătălin Hâldan' nu şi-l asumă şi nici Gazeta nu presupune că ameninţarea ar veni din acea direcţie", a mai precizat Tolontan.

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunțat că a depistat bărbatul care a transmis mesajul de ameninţare.

"În această dimineaţă, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, bărbatul care a postat mesajul a fost identificat şi depistat, în prezent fiind audiat la sediul subunităţii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi pentru stabilirea situaţiei de fapt. Bărbatul în cauză are 24 de ani şi este din Bucureşti", au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

 

 

×
Subiecte în articol: gazeta sporturilor Catalin Tolontan
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close