Antena 3 CNN Actualitate Ciolacu îl desfiinţează pe Orban în Parlament: "Aţi furat măştile pensionarilor! Aţi furat tabletele copiilor!"

Ciolacu îl desfiinţează pe Orban în Parlament: "Aţi furat măştile pensionarilor! Aţi furat tabletele copiilor!"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut un discurs extrem de dur la adresa premierului Ludovic Orban, chemat în Parlament pentru a da explicaţii pentru felul în care gestionează pandemia de COVID. Marcel Ciolacu l-a făcut hoţ pe Ludovic Orban, pe care l-a mai acuzat că a fost preocupat mai mult de campania electorală decât de sănătatea oamenilor.

Ciolacu îl desfiinţează pe Orban în Parlament: "Aţi furat măştile pensionarilor! Aţi furat tabletele copiilor!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    09 Noi 2020   •   18:00

Marcel Ciolacu l-a acuzat în termeni duri pe premierul Ludovic Orban, pentru felul în care gestionează pandemia de COVID. Preşedintele PSD nu s-a sfiit să-i facă hoţi pe guvernanţi, în contextul scandalurilor legate de lipsa măştilor pentru persoanelor defavorizate şi a tabletelor pentru elevi.

"Sunteți corupți până în măduva oaselor! Ați furat până și măștile pensionarilor! Măștile care trebuiau să ajungă la cei mai amărâți dintre români. La cei care nu au ce mânca!

Ați furat tabletele copiilor! Ați furat până și ventilatoarele care ACUM ar fi putut salva vieți!", a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Camerei Deputaţilor. În sala de şedinţe se afla şi premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicaţii Parlamentului despre măsurile luate în lupta cu virusul COVID.

Marcel Ciolacu a continuat:

"Ați scos TOTAL România din Europa! Nu doar în privința testării. Sau a școlilor pe care le țineți închise. Dar și a modelul economic european!

România riscă să piardă dreptul la fonduri europene.

Ați depășit toate normele de disciplină fiscal-bugetară, care condiționează acordarea banilor europeni. Deficit record și datorii uriașe. Cele mai mari de după Revoluție. V-a spus-o clar Comisia Europeană, nu noi!

Spuneți-le românilor ADEVĂRUL, domnule Orban! Incompetența voastră, a celor din Guvern, creează deja greutăți imense pentru acest popor!

Incompetența voastră nu amenință doar viața și sănătatea românilor!  Ci și locurile de muncă. Veniturile familiilor. Siguranța lor alimentară.

În fiecare zi cu PNL la conducere, România devine tot mai bolnavă, mai disperată.

Românii sunt amenințați de o creștere fără precedent a șomajului. De pierderea locurilor de muncă. O creștere dramatică a sărăciei. O creștere a prețurilor și o creștere galopantă a corupției guvernamentale.

Acestea sunt lucrurile care îi presează pe români. Nu alegerile voastre!

Domnule Orban, asumați-vă responsabilitatea! Pentru situația cumplită în care ați adus România. Pentru felul în care ați condus țara, în aceste vremuri de criză! Pentru că astăzi România a devenit oaia neagră a Europei.

Un exemplu negativ de cum NU se testează. Un exemplu negativ de cum NU se ajută mediul de afaceri.

În restul țărilor Uniunii Europene nu a crescut șomajul și sărăcia. Așa cum s-a întâmplat la noi. De ce?  Pentru că ei nu au avut un Guvern Orban. Care să eșueze lamentabil! 

Ați stat atât de mult cu ochii în sondaje încât ați uitat de nevoile reale ale acestui popor!

Știu, nu puteți să le spuneți românilor adevărul! Nu puteți să le spuneți ACUM că veți crește TVA. Că le veți tăia salariile. Că îi veți da afară!

Nu puteți! Pentru că vine 6 decembrie. Vin alegerile. Singurul lucru de care vă pasă de fapt!

Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus. Trebuie oprit!!  Lucrurile trebuie repuse sub control!

Spre deosebire de PNL, noi am prezentat un plan clar. Avem soluțiile. Avem și oamenii potriviți pentru a controla pandemia. Pentru a face țara să se miște din nou! Avem soluțiile pentru a duce Guvernul acolo unde îi este locul. De partea românilor care muncesc!

Trebuie să plecați urgent!... Ca România să se facă bine!"

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close