Antena 3 CNN Actualitate Circulația rutieră, închisă pe Transalpina, din cauza fenomenelor meteo severe

Circulația rutieră, închisă pe Transalpina, din cauza fenomenelor meteo severe

Transalpina, drumul aflat la cea mai mare altitudine din România, a fost acoperită, marți dimineață, cu zăpadă, iar o porțiune de drum a fost închisă.

Circulația rutieră, închisă pe Transalpina, din cauza fenomenelor meteo severe
Sursa foto: DRDP Craiova/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    04 Oct 2022   •   23:31

Decizia a fost luată ca urmare fenomenelor meteo severe. Este vorba despre viscol, ceață și vizibilitate redusă sub 50 de metri.

Este iarnă în toată regula şi pe Transalpina.

Autorităţile îi îndeamnă pe şoferi să evite șoseaua montană, deoarece zăpada viscolită a acoperit drumul în totalitate.

Circulaţia rutieră a fost închisă, marţi, pe DN 67C - Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza viscolului puternic, a anunțat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Circulaţia rutieră pe cea mai înaltă șosea din țară va rămâne închisă cel puțin până pe 5 octombrie.

În zonă s-a intervenit cu două utilaje de deszăpezire.

Imagini de pe DN 67C, din această dimineață. Ninge viscolit, pe partea carosabilă este gheață, fapt ce face foarte dificilă intervenția utilajelor de deszăpezire. Reamintim că accesul pe sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este permis între orele 10⁰⁰-17⁰⁰. Dacă până la ora 10⁰⁰ nu se pot asigura condiții de siguranță pentru participanții la trafic este posibil restricționarea circulației pentru perioada când vremea nu este favorabilă.

Posted by DRDP Craiova on Monday, 3 October 2022

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă. Circulaţia rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condiţiile meteorologice vor permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă”, a anunțat CNAIR.

×
Subiecte în articol: circulatie rutiera transalpina
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close