Antena 3 CNN Actualitate Circulația tramvaiului 41 complet blocată! Toți călătorii au ieșit pe șosele

Circulația tramvaiului 41 complet blocată! Toți călătorii au ieșit pe șosele

Circulația tramvaiului 41 complet blocată! Toți călătorii au ieșit pe șosele
Sursa foto: Sursa foto: antena3.ro
11 Ian 2017   •   10:23

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată miercuri dimineaţă de cel puţin trei ori din cauza declanşării sistemului mecanic de salvare, în momentul în care detectează gheaţă sau bulgări de zăpadă, potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB). 'Principala problemă care a apărut miercuri dimineaţa pe reţeaua de tramvaie a fost legată de declanşarea sistemului sistemului mecanic de salvare.

Este vorba de acel grătar care cade efectiv când detectează bolovani sau bulgări de zăpadă şi de gheaţă. De aceea, am fost nevoiţi să intervenim operativ, am avut echipe mai ales pe linia 41 şi în zonele critice ca să acţioneze cât mai rapid', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu. Acesta a precizat că, în prezent, nu există blocaje pe linia 41, iar în cel mult două ore se va relua circulaţia şi pe linia 32, după ce se va ridica restricţia de la Piaţa Coşbuc.

RATB a anunţat miercuri dimineaţa că tramvaiele liniilor 23 şi 32 şi autobuzele liniei 117 sunt deviate din cauza prăbuşirii unor ziduri ale fostei fabrici de bere Rahova, pe Bulevardul George Coşbuc. Având în vedere condiţiile meteo extreme, reprezentanţii regiei au anunţat că RATB a dispus miercuri suplimentarea capacităţii de transport prin prelungirea programului de circulaţie pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze şi 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulaţie întreg parcul disponibil de 1.184 de vehicule, anunta Agerpres.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close