Antena 3 CNN Actualitate Circulație îngreunată la metrou, miercuri seară, din cauza unui tren defect

Circulație îngreunată la metrou, miercuri seară, din cauza unui tren defect

Circulație îngreunată la metrou, miercuri seară, din cauza unui tren defect
11 Ian 2017   •   20:28

Circulaţia metroului s-a desfăşurat cu dificultate miercuri seară pe Magistrala 2 Berceni - Pipera, din cauza unui defecţiuni produse la un tren în staţia Constantin Brâncoveanu, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanţii Metrorex.

"În jurul orei 19:15, din cauza unui defecţiuni produse la un tren în staţia Constantin Brâncoveanu, pe linia 1, circulaţia metroului s-a desfăşurat cu întârziere. Au fost depăşiri de câteva minute pe interval, dar circulaţia metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost preluaţi de trenurile din spate, iar garnitura defectă a fost remorcată la Depoul Pipera", au precizat reprezentanţii Metrorex.

Operatorul metroului bucureştean a precizat miercuri că funcţionează la capacitate maximă, cu 62 de trenuri şi 3 rezerve, în intervalele cu vârf de trafic (7:00 - 9:00 şi 17:00 - 19:00), pe toate magistralele, după cum urmează: Magistrala 1 - cu 22 trenuri şi o rezervă, Magistrala 2 - cu 21 trenuri şi o rezervă, Magistrala 3 - cu 15 trenuri şi Magistrala 4 - cu 4 trenuri şi o rezervă.

De asemenea, succesiunea trenurilor are loc la intervale de maximum 3 minute la orele de vârf pe Magistrala 2, de cel mult 2-3 minute, pe tronsonul comun al Magistralelor 1 şi 3 (Eroilor - Nicolae Grigorescu), respectiv între 5-6 minute în restul timpului.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close