Antena 3 CNN Actualitate Clanul Corduneanu pe Hi5. Poze cu vedete şi citate celebre despre duşmani (VIDEO)

Clanul Corduneanu pe Hi5. Poze cu vedete şi citate celebre despre duşmani (VIDEO)

Clanul Corduneanu pe Hi5. Poze cu vedete şi citate celebre despre duşmani (VIDEO)
Sursa foto: corduneni
20 Ian 2010   •   23:15

Moldova nu-i a lui Ştefan cel Mare. Ci a urmaşilor, urmaşilor săi. Aşa că liderul Cordunenilor, cel mai periculos clan din estul ţării, este foarte îndreptăţit să se creadă împăratul Moldovei. Are zeci, sute de acoliţi care-l privesc ca pe un rege şi îi dedică osanale. Unde? Pe internet, bineînţeles.

În buletin se numeşte Constantin Bogdan, dar toată lumea îl ştie de Costel Corduneanu. Apropiaţii i se adresează cu "Şefu", "Împărate" sau "Stăpâne". El, însă, îşi spune într-un singur fel. Capone...Al Capone.

Liderul Cordunenilor nu este un interlop doar în viaţa reală. Ci şi în cea virtuală. Pe site-ul de socializare Hi5, Costel Bogdan şi-a construit un profil menit să-i înveţe o lecţie pe duşmanii săi strategici. O lecţie de filozofie.

?E mult mai uşor să ierţi un duşman, decât să ierţi un prieten?. Unul dintre memorabilele aforisme ale scriitorului britanic William Blake a ajuns literă de lege pentru Corduneni. Dar nici Nietzche, nici Descartes nu poate fi mai pe sufletul omului decât Florin Salam. Acesta i-a dedicat câteva melodii lui Costel.

Pe internet, fostul campion mondial la lupte libere este preaslăvit până şi de fraţii săi. Unul dintre ei, Bogdan, se laudă cu toate vedetele pe care le cunoaşte. Cătălin Botezatu, Andreea Bănică, sunt doar câteva dintre vedetele cu care s-a fotografiat.

Cordunenii sunt nevoiţi să-şi abandoneze viaţa virtuală pentru o lună, deocamdată. În puşcărie nu au internet, iar întregul clan este judecat pentru mai multe infracţiuni, de la fraude economice, până la furt şi spălare de bani.

co

Observator

×
Subiecte în articol: poze
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close