Antena 3 CNN Actualitate Un nou caz revoltător la clinica groazei din Pitești. Copil leșinat și ținut pe brațe de părinți, după anestezie

Un nou caz revoltător la clinica groazei din Pitești. Copil leșinat și ținut pe brațe de părinți, după anestezie

Scene cutremurătoare s-au desfășurat la clinica stomatologică din Piteşti unde a fost anesteziat băiatul de patru ani, care ulterior s-a stins pe patul de spital.

Un nou caz revoltător la clinica groazei din Pitești. Copil leșinat și ținut pe brațe de părinți, după anestezie
Sursa foto: Foto: pixabay
14 Feb 2020   •   10:20

O mama face publică o fotografie cu un alt copil anesteziat, care este ținut pe brațe de părinti. Femeia sustine că băiatul nu cooperase cu medicul, motiv pentru care tratamentul stomatologic s-a făcut sub anestezie totală. 

Băiețelul de patru ani, care a murit după ce a fost anesteziat în scopul unei proceduri dentare, ar fi fost sedat cu un cocktail de medicamente ce conținea pro-pofol și ketamină, substanțe extrem de periculoase care ar fi trebuit folosite doar într-un spital în care există și secție de terapie intensivă.

Informația a fost confirmată inclusiv de ministrul Sănătății, Victor Costache, care a subliniat că propofolul este un produs foarte puternic şi a amintit că din cauza acestuia a murit şi Michael Jackson.


 

 

×
Subiecte în articol: Pitești clinica dentara
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close