x close

Un nou caz revoltător la clinica groazei din Pitești. Copil leșinat și ținut pe brațe de părinți, după anestezie

de A.M.P    |    14 Feb 2020   •   10:20
Un nou caz revoltător la clinica groazei din Pitești. Copil leșinat și ținut pe brațe de părinți, după anestezie 482 Foto: pixabay

Scene cutremurătoare s-au desfășurat la clinica stomatologică din Piteşti unde a fost anesteziat băiatul de patru ani, care ulterior s-a stins pe patul de spital.

O mama face publică o fotografie cu un alt copil anesteziat, care este ținut pe brațe de părinti. Femeia sustine că băiatul nu cooperase cu medicul, motiv pentru care tratamentul stomatologic s-a făcut sub anestezie totală. 

Băiețelul de patru ani, care a murit după ce a fost anesteziat în scopul unei proceduri dentare, ar fi fost sedat cu un cocktail de medicamente ce conținea pro-pofol și ketamină, substanțe extrem de periculoase care ar fi trebuit folosite doar într-un spital în care există și secție de terapie intensivă.

Informația a fost confirmată inclusiv de ministrul Sănătății, Victor Costache, care a subliniat că propofolul este un produs foarte puternic şi a amintit că din cauza acestuia a murit şi Michael Jackson.


 

 

Citeşte mai multe despre:

Pitesti clinica dentara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati