Antena 3 CNN Actualitate Clipe de panică la 8000 m altitudine! Ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, într-un avion Blue Air

Clipe de panică la 8000 m altitudine! Ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, într-un avion Blue Air

Clipe de panică la 8000 m altitudine! Ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, într-un avion Blue Air
Sursa foto: Foto: pixabay.com
31 Dec 2016   •   12:15

Pasagerii unui avion Blue Air au trecut prin nişte clipe groaznice, în urmă cu două zile, atunci când a apărut o avertizare de depresurizare. Aflat deasupra oraşului Târgu Mureş, piloţii au eliberat măstile de oxygen pentru pasageri şi au decis să se întoarcă pe Otopeni, scrie cancan.ro.

’Worst Nightmare - depresurizarea cabinei în care eşti la 8000m sau despre cum să rămâi passionate traveller după asta. Totuşi, felicitări echipei Blue Air pentru gestionarea situaţiei. Toţi pasagerii sunt ok’’, este mesajul postat de pasager care se afla în avion.

Totuşi, tânăra recunoaşte că a trăit clipe de panică inimaginabile: ‘’Nu pot să descriu panica. Nu prea ai cum să te ţii când toată lumea urlă’’. Conform aceleiaşi persoane, la o oră după incident, pasagerii au fost îmbarcati în alt avion şi au zburat spre Paris.

"Aeronava companiei Blue Air, YR-BAR care a efectuat astăzi, 29 decembrie 2016, zborul 0B105 pe ruta Bucureşti Otopeni – Paris Beauvais, a aterizat în condiţii normale, toţi pasagerii fiind în siguranţă.

Pe timpul zborului a apărut semnal de creştere a altitudinii în cabină existând riscul de depresurizare, astfel, conform procedurilor, măştile de oxigen au fost coborâte ca măsură de siguranţă a pasagerilor până la aterizare, iar avionul a început procedura de aterizare pe cel mai apropiat aeroport (Otopeni). Situaţia nu a pus în pericol siguranţa pasagerilor şi a echipajului în niciun moment. În prezent aeronava este supusă verificărilor tehnice. Pasagerii vor fi transportaţi la destinaţie cu o altă aeronavă", a precizat Blue Air într-un comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close