Antena 3 CNN Actualitate Clotilde Armand face lumină în scandalul din USR

Clotilde Armand face lumină în scandalul din USR

Clotilde Armand face lumină în scandalul din USR
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Dec 2016   •   21:16

În USR a izbucnit un scandal uriaş, după ce soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a lansat acuzaţii grave la adresa echipei de campanie coordonate de Matei Păun. Acuzaţiile vizează sume de bani, negocieri secrete pentru scoaterea din joc a lui Clotilde Armand şi legături directe cu fundaţiile lui George Soros.

Clotilde Armand a decis să facă lumină în acest scandal.

"M-am întâlnit azi cu Nicuşor Dan. Nu mi-a reproşat nimic. Suntem prieteni de peste 20 de ani şi nu se va rupe această prietenie niciodată. În niciun caz nu se rupe USR. Suntem foarte uniţi. Suntem ce am spus că suntem mereu. Avem în ADN transparenţa. Lucrurile din familie ies în spaţiul public. Se poate explica absolut tot. Noi nu am avut bani în campanie şi a fost o luptă pe puţinii bani. Noi am fost un partid low-cost şi mulţi au fost frustraţi de cum au fost folosiţi banii. El e foarte nemulţumit că s-au plătit bani pe acel sondaj. Data viitoare vom porni o campanie de donaţie mult mai devreme pentru a avea bani. Echipa de campanie a alocat banii cum au crezut ei. Mulţi ar fi vrut ca banii să fie împărţiţi democratic, dar echipa de campanie a decis. Eu nu mi-am văzut destul soţul. Nu sunt de acord cu tot ce spune soţul meu. ", a spus Clotilde Armand pe B1TV.

 Clotilde Armand a dat vina pe mass-media pentru că s-a preluat postarea soţului ei şi a lămurit problema în privinţa legăturilor celor de la USR cu miliardarul George Soros.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Nicușor Dan
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close