Antena 3 Actualitate Cluj Napoca. Un student bătut cu cruzime de doi poliţişti

Cluj Napoca. Un student bătut cu cruzime de doi poliţişti

de N.B.    |    31 Oct 2011   •   19:58
Cluj Napoca. Un student bătut cu cruzime de doi poliţişti
Sursa foto: Foto: Agerpres

Un student la jurnalism susţine că a fost snopit în bătaie de câţiva poliţişti din Cluj Napoca. Tânărul povesteşte că a fost luat pe sus dintr-un club şi băgat în dubă. Apoi poliţiştii l-ar fi călcat, la propriu, în picioare. Singura vină pe care o poartă ar fi că a vrut să-şi achite consumaţia.

Ultimul lucru pe care şi-l aminteşte este modul în care a ajuns sacul de box al poliţiştilor. Era cu mai mulţi prieteni într-un club şi a vrut să achite nota de plată. Şi-a dat seama că nu are bani în portofel şi i-a spus barmanului că se duce să ia nişte bani din haină.

Când s-a întors la bar, doi poliţişti îl aşteptau deja, l-au imobilizat, i-au pus cătuşele şi l-au aruncat în dubă. Acolo, susţine tânărul, au început să-l bată cu bastoanele.

Abia când au văzut că tânărul nu mai mişcă şi sângerează abundent, l-au dus la spital. L-au predat medicilor cu pretextul că acesta s-a împiedicat şi a căzut. Abia a doua zi tânărul a fost în stare să mişte şi să-şi sune părinţii.

Până la această oră, oficialii Poliţiei din Cluj au refuzat cu desăvârşire să comenteze incidentul.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close